اعتیاد

بهترین مشاور ترک اعتیاد در ونک 【سال1403】🌟+ لیست 5 تایی

ما قصد داریم در این مقاله بهترین مشاور ترک اعتیاد در ونک را به شما عزیزان معرفی کنیم. وقتی فردی نتواند عادت رفتاری خود را ترک کند یا مصرف ماده خاصی را متوقف کند، معتاد می شود. اعتیاد آسیب های جسمی و روحی زیادی به فرد وارد می کند. واژه اعتیاد تنها به سوء مصرف مواد مخدر مانند هروئین و کوکائین مربوط نمی شود. برخی افراد به یک سری رفتارها معتاد هستند. به عنوان مثال، آنها نمی توانند بازی را متوقف کنند، نمی توانند پرخوری را متوقف کنند یا نمی توانند بیش از حد کار را متوقف کنند. به عنوان مثال، آن ها نمی توانند بازی را متوقف کنند، نمی توانند پرخوری را متوقف کنند یا نمی توانند بیش از حد کار را متوقف کنند. ممنون می شویم ما را تا پایان این مقاله یاری کنید.

ترک اعتیاد چیست؟

ترک اعتیاد به فرآیند درمان روانی یا پزشکی اعتیادهایی مانند تریاک، هروئین، کوکائین، برخی مواد مخدر و الکل اشاره دارد. طبق تعریف وزارت مواد مخدر و خدمات سلامت روان ایالات متحده در سال 2010، بر اساس تجربیات افرادی که از چنگال اعتیاد رهایی یافته اند، مراکزی در سراسر جهان برای افراد معتاد به انواع مواد مخدر وجود دارد یا حتی اعتیادهای دیگر مانند اینترنت این مراکز در اکثر نقاط دنیا فعال هستند.

از مهم ترین این مراکز در کشورهای مختلف می توان به اقدام در مرکز توانبخشی شما در فلوریدا، در آمریکا، شما در کانادا خوب، گونزالس در برزیل، میشل در آلمان و… اما در کشورهای اطراف از افغانستان اشاره کرد. و پاکستان که مراکز اصلی فعالیت و توزیع مواد مخدر هستند بله، این کمپ ها متعدد است و در سایر نقاط جهان از جمله ایران، تاجیکستان، قرقیزستان و روسیه قابل مشاهده است.

انواع روش های ترک اعتیاد

یک روش اصلی برای رهایی از اعتیاد وجود دارد که در ادامه با آن بیشتر آشنا خواهیم شد:

ترک اعتیاد با روش های روان درمانی:  اعتیاد به دلایل مختلفی از جمله افسردگی، دوری از خانواده و جامعه، شکست در زندگی و موارد دیگر ناشی می شود. در همه این موارد لازم است که فرد مبتلا به سوء مصرف مواد ابتدا به این باور برسد که باید مصرف مواد را ترک کند. کلینیک‌های ترک اعتیاد روانپزشکی همچنان بهترین مکان برای ترک سیگار محسوب می‌شوند زیرا از روان‌درمانی و مشاوره در کنار روش‌های دیگر استفاده می‌کنند.

ترک اعتیاد با داروهای کمکی: در برخی موارد، داروهایی که اثرات شبه افیونی دارند برای رهایی از اعتیاد استفاده می شود. رایج ترین داروهای ضد اعتیاد متادون و قرص B2 هستند که خود اعتیادآور هستند و نباید بدون تجویز پزشک مصرف شوند. درمان های دارویی تنها در صورتی می توانند مفید باشند که تحت نظر پزشک و با روش های روان درمانی استفاده شوند.

ترک اعتیاد به طور ناگهانی یا در یک دم: معمولا در این روش با قطع ناگهانی دارو به بدن بیمار شوک وارد می کنند و با روش هایی مانند بستن فرد به تخت از مصرف آن جلوگیری می کنند. این روش نه تنها روش مطلوبی تلقی نمی شود، بلکه در صورت اعتیاد به مواد مخدر خاص منجر به مرگ فرد مبتلا به اعتیاد می شود.

اعتیاد را به تدریج ترک کنید: یکی از بهترین و ابتدایی ترین راه های رهایی از اعتیاد این روش ترک تدریجی مواد است. در این روش با کمک متخصصین به تدریج دوز دریافتی داروها کاهش می یابد. پس از گذشت مدت زمان لازم، بدن فرد سم زدایی شده و بهبودی کامل از اعتیاد حاصل می شود.

5 تا از بهترین مشاور ترک اعتیاد در ونک را بشناسید!

دکتر مهری اصلانی

دکتر مهری اصلانی

دکتر مهری اصلانی یکی از بهترین مشاور ترک اعتیاد در ونک محسوب می شود. ایشان کارشناس ارشد روانشناسی بالینی و فوق تخصص روانپزشک (کودک و نوجوان) و همچنین فلوشیپ روانپزشکی کودک و نوجوان بوده و در زمینه روانپزشکی بسیار فعال هستند.

خدمات:

  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره نوجوان
  • زوج درمانی

آدرس: تهران، میدان ونک، خیابان ولی عصر، کوچه والی نژاد، پلاک 44

دکتر مریم صادقی

دکتر مریم صادقی

دکتر مریم صادقی مشاور فردی، مشاور ترک اعتیاد و همچنین روانشناس و درمانگر بالینی می باشند. ایشان به عنوان یکی از بهترین مشاور ترک اعتیاد در ونک بسیار خوش درخشیده اند که شما عزیزان در صورت نیاز می توانید به مطب شخصی ایشان مراجعه کرده و تحت درمان قرار بگیرید.

خدمات:

  • درمان اختلالات خلقی، اضطرابی
  • مشاوره فردی
  • مشاوره فرزند پروری
  • مشاوره ترک اعتیاد

آدرس: تهران، ونک، خیابان خدامی، بن بست گلستان، پلاک 53، طبقه 2

دکتر پریسا علی محمدی

دکتر پریسا علی محمدی

دکتر پریسا علی محمدی کارشناس ارشد روانشناسی عمومی و مدرس مهارت های زندگی می باشند. ایشان نویسنده مقاله تاثیر هیپنوتراپی شناختی (CBH) بر نشاط فکری و هیجان انگیز در افراد دارای تجربه طلاق هستند و اکنون عضو انجمن علمی هیپنوتیزم بالینی ایران و همچنین  عضو انجمن روانشناسی ایران می باشند.

خدمات:

  • درمان و مشاوره فردی
  • آموزش مهارت های زندگی
  • درمان با روش هیپنوتراپی
  • ترک اعتیاد

آدرس: تهران، میدان ونک، ابتدا ملاصدرا، ساختمان پزشکان ملاصدرا، طبقه 2

دکتر شکوفه صمدیان

دکتر شکوفه صمدیان

دکتر شکوفه صمدیان یکی دیگر از بهترین مشاور ترک اعتیاد در ونک هستند. ایشان روانشناسی بالینی از دانشگاه واحد تهران پزشکی و کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی از دانشگاه علامه طباطبایی هستند و اکنون دارای مدرک EPT (زبان دکترا) و نمره 6 آیلتس می باشند. دکتر صمدیان فعالیت در مرکز مشاوره دانشگاه تهران به عنوان مدیر اجرایی پروژه COUNCELING-E و مشاور روانشناس برکت به عنوان مشاور روانشناس و همچنین فعالیت در کلینیک روانشناسی کودک به عنوان مشاور کودک را در کارنامه کاری خود دارند.

خدمات:

  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره فردی
  • ترک اعتیاد
  • مشاوره جنسی

آدرس: تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی

دکتر عذرا عظیمی

دکتر عذرا عظیمی

دکتر عذرا عظیمی مشاوره و راهنمایی دانشگاه علامه طباطبایی و همچنین کارشناسی ارشد مشاوره گرایش مدرسه از دانشگاه تهران می باشد. ایشان به عنوان مشاور تحصیلی، روانشناسی و مدرس آموزشی در دبیرستان فرهنگ1393 و به عنوان مشاور تحصیلی، روانشناسی و مدرس آموزشی در دبیرستان نمونه دولتی شهید بهرامی از 1393 تا 1395 فعالیت داشته اند.

خدمات:

  • مشاوره فردی
  • مشاوره پیش از ازدواج
  • روانشناسی زنان با تحلیلی و عمقی
  • ترک اعتیاد

آدرس: تهران، میدان ونک خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی، نبش کوچه شهریار

عوارض ترک اعتیاد در منزل

ترک اعتیاد در خانه عوارضی را به دنبال دارد که شامل موارد زیر می شود:

مسائل اصلی و ریشه ای حل نمی شوند: اگر فردی تصمیم بگیرد به تنهایی با اعتیاد کنار بیاید، ممکن است در نگاه اول باعث صرفه جویی در وقت و هزینه شود، اما این روش ریشه مشکل را حل نمی کند. مسائلی مانند اضطراب، افسردگی، بیماری های روانی و مسائل خانوادگی که فرد را در گذشته به مصرف مواد اعتیاد آور سوق می داد، درمان نشده باقی می ماند. در حالی که متخصص ترک اعتیاد تمامی این مشکلات را به تفصیل بررسی می کند و با مشارکت بیمار آنها را حل می کند.

عدم خودآگاهی: در یک کلینیک معتبر ترک اعتیاد، در طول دوره درمان، صحبت هایی با بیمار صورت می گیرد که می تواند برای فرد اخلاقی و انگیزشی باشد و به تدریج او را به خودآگاهی برساند. ادامه این صحبت ها در ابتدا ممکن است سخت و ناراحت کننده باشد، اما به تدریج و با تلاش کارشناسانه بهتر می شود و فرد به خودآگاهی می رسد. شخصی که به خانه می رود خود را از چنین امتیازی محروم می کند.

یک معتاد نمی تواند وکیل خودش باشد: مهم نیست که فرد بیمار چه نوع اعتیادی داشته باشد و به چه مواد اعتیادآوری وابسته باشد، با این حال، آن فرد توانایی و دانش لازم را ندارد که به خود توصیه کند چگونه از این وضعیت خلاص شود.
به همین دلیل بسیاری از افرادی که با اعتیاد دست و پنجه نرم می کنند به مراکز ترک اعتیاد مراجعه می کنند و خدمات روانی و روانپزشکی دریافت می کنند و شانس بهبودی کامل و داشتن زندگی سالم را افزایش می دهند.

بر خلاف تصور، زمان به دست نمی آید: درمان اعتیاد نیازمند تعهد زیاد و پایبندی به برنامه درمانی است. اگر زمان بیشتری را صرف درمان دارویی کنید، احتمال موفقیت درمان دارویی افزایش می یابد. شاید اینطور به نظر برسد که فردی که سیگار را به تنهایی ترک می کند، زمان کمتری را صرف می کند، اما به تدریج متوجه می شود که مشکلات روزمره و فشارهای ناشی از آن به او اجازه نمی دهد زمان کافی را برای درمان اختصاص دهد.

کلام آخر

امروزه با توجه به مشکلات فراوانی که در زندگی هر فردی وجود دارد، همه به دنبال راه حلی مناسب برای حل مشکلات زندگی خود هستند. اما گاهی این مشکلات آنقدر عمیق می شوند که فرد به تنهایی نمی تواند با آنها کنار بیاید. برخی از افراد به دلیل قدرت تصمیم گیری بالایی که دارند، ابتدا برای حل مشکلات خود با مشاور یا متخصص مشورت می کنند و سپس راه حل مناسب را پیدا می کنند.

از شما عزیزان سپاس گزاریم که ما را تا انتهای این مقاله همراهی کردید، سایت روانشناس تو سعی بر این داشته تا شما را با بهترین مشاور ترک اعتیاد در ونک آشنا کند. امیدواریم مطالب گفته شده برای شما مفید واقع شده باشد، در صورت داشتن هر گونه پیشنهاد و انتقاد می توانید از طریق سایت با ما در میان بگذارید.

5/5 - (6 امتیاز)

مدیریت

لورم ایپسوم یا طرح‌ نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.لورم ایپسوم یا طرح‌ نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا