بهترین دکتر ترک اعتیاد در ونک【سال1403】❤️+ لیست 5 تایی
ما قصد داریم در این مقاله بهترین دکتر ترک اعتیاد در ونک را به شما عزیزان معرفی کنیم. گاهی ممکن است فرد به دلیل مشکل جسمی یا روحی مدتی از داروی خاصی استفاده کند و پس از رفع مشکل، نتواند مصرف آن دارو را قطع کند، در این صورت فرد وابسته است. اعتیاد در واقع یک بیماری مزمن است که قابل درمان است و اکثر افرادی که به یک ماده یا رفتار معتاد می شوند، بار اول داوطلبانه و با تفریح از آن استفاده کرده اند، اما دفعه بعد چاره ای ندارند و مجبور می شوند از نو شروع کنند. ممنون می شویم ما را تا پایان این مقاله همراهی کنید.
اعتیاد چیست؟
وقتی فردی نتواند یک عادت رفتاری را ترک کند یا مصرف ماده خاصی را متوقف کند، معتاد می شود و در نهایت اعتیاد صدمات جسمی و روحی زیادی در فرد ایجاد می کند. واژه اعتیاد تنها به سوء مصرف مواد مخدر مانند هروئین و کوکائین مربوط نمی شود و برخی افراد به یک سری رفتارها معتاد هستند. به عنوان مثال، آن ها نمی توانند بازی را متوقف کنند، نمی توانند پر خوری را متوقف کنند یا نمی توانند بیش از حد کار را متوقف کنند. بسیاری از معتادان هرگز با اعتیاد خود کنار نیامده و همیشه آن را انکار می کنند، این افراد معتقدند که معتاد به مصرف مواد مخدر نیستند و هر زمان که بخواهند می توانند مصرف مواد را ترک کنند. رهایی از اعتیاد در این بیماران بسیار سخت است، زیرا اولین قدم برای رهایی از آن پذیرش بیماری و یافتن راه حلی برای درمان آن است.
گروه دیگری از بیماران گرفتار در دام اعتیاد کسانی هستند که بیماری خود را به طور کامل می پذیرند و به دنبال راهی برای رهایی از آن هستند. برخی از این افراد بارها و بارها برای رهایی از اعتیاد خود تلاش کردند و پس از مدتی دوباره به دلایل مختلف شروع به مصرف مواد کردند و بیماری آن ها عود کرده که این افراد و خانواده هایشان به دنبال راهی دقیق و علمی برای درمان این بیماری هستند.
زمانی که فردی به یک یا چند ماده مخدر وابسته می شود، علاوه بر اعتیاد جسمی، از نظر روانی نیز به مصرف مواد مخدر وابسته می شود. علاوه بر این اعتیاد، اکثر افرادی که از اعتیاد رنج می برند، حداقل از یک یا چند بیماری روانی و اختلالات شخصیتی رنج می برند و بهترین راه برای رهایی از اعتیاد، روشی است که علاوه بر رهایی به جنبه های روانی آن نیز توجه شود. شما عزیزان در صورت نیاز می توانید به بهترین مرکز ترک اعتیاد مراجعه نمایید و درمان خود را آغاز کنید.
5 تا از بهترین دکتر ترک اعتیاد در ونک را بشناسید!
دکتر میشم شیرزادی فرد
دکتر میثم شیرزادی فرد یکی از بهترین دکتر ترک اعتیاد در ونک محسوب می شوند. ایشان دارای مدرک دکترا روانشناسی تربیتی از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی از دانشگاه تهران است. شما عزیزان در صورت نیاز می توانید به مطب شخصی ایشان مراجعه کرده و تحت درمان قرار بگیرید.
خدمات:
- مشاوره فردی
- تشخیص و درمان وسواس
- مشاوره ترک اعتیاد
- مشاوره خانواده
آدرس: تهران، گاندی شمالی، میدان ونک، خیابان شریفی، پلاک 19، واحد 1
دکتر محمد حسن آسایش
دکتر محمد حسن آسایش یکی از بهترین دکتر ترک اعتیاد در ونک هستند. ایشان مشاور خانواده، مشاور ازدواج و روان درمانگر است و همچنین دارای مدرک دکترا مشاوره و مجوز کار تخصصی از سازمان روانشناسی و مشاوره در ایران است. دکتر آسایش هم اکنون عضو انجمن روانشناسی ایران و انجمن مشاوره ایران می باشد.
خدمات:
- زوج درمانی
- خانواده درمانی
- درمان اختلالات اضطرابی
- زوج درمانی
آدرس: تهران، گاندی شمالی، میدان ونک، خیابان شریفی، پلاک 19، واحد 1
دکتر فاطمه حسینی
دکتر فاطمه حسینی مشاور ازدواج، مشاور خانواده، دانشجو دکترا روانشناسی، کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی و دارای مجوز ایجاد مرکز مشاوره ازدواج و خانواده می باشد. شما عزیزان اگر به دنبال یکی دیگر از بهترین دکتر ترک اعتیاد در ونک هستید، می توانید با تعیین وقت قبلی به مطب ایشان مراجعه نموده و تحت درمان قرار بگیرید.
خدمات:
- مشاوره قبل از ازدواج
- مشاوره طلاق
- روان درمانی
- ترک اعتیاد
آدرس: تهران، بالاتر از میدان ونک، خیابان برادران شریفی، پلاک 55
دکتر رضا معیری
دکتر رضا معیری دانشجو دکترا روانشناسی تربیتی دانشگاه تهران و دارای مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی است. وی اکنون عضو نظام روانشناسی و مشاوره ایران، عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران و همچنین عضو انجمن روانشناسی ایران است.
خدمات:
- مشاوره خانواده
- ترک اعتیاد
- مشاوره تحصیلی
- مشاور فردی
آدرس: تهران، خیابان شریعتی، جنب دروازه شرقی مترو قلهک
دکتر لیلا شامکوئیان
دکتر لیلا شامکوئیان دارای مدرک دکترا روانشناسی سلامت و کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی است. باید بدانید که دکتر شامکوئیان موسس و مدیر فنی مرکز مشاوره و خدمات روانشناسی سیب با مجوز رسمی از سازمان اجتماعی کشور و همچنین کارشناس مشاوره اجتماعی از تهران می باشد.
خدمات:
- درمان مشکلات فردی و بین فردی
- روان درمانی بزرگسالان و نوجوانان
- زوج درمانی عاطفی
- ترک اعتیاد
آدرس: تهران، شهرک غرب، بلوار دادمان
بهترین نوشیدنی ها برای ترک اعتیاد
نوشیدنی های بسیاری وجود دارد که افراد را در روند ترک اعتیاد همراهی می کنند و عبارتند از:
- قهوه، نوشیدنی مفید برای رهایی از اعتیاد: قهوه یکی از نوشیدنی هایی است که به کاهش خستگی و خواب آلودگی کمک می کند. افرادی که تمایل به ترک اعتیاد دارند دچار ضعف جسمانی و خستگی می شوند و به همین دلیل نوشیدن قهوه به بازیابی قوای جسمانی در این افراد کمک می کند.
- شیر، نوشیدنی مفید برای رهایی از اعتیاد: افرادی که قصد رهایی از اعتیاد را دارند می توانند با مصرف شیر ویتامین های مورد نیاز بدن خود را تامین کرده و کمتر دچار ضعف جسمانی شوند.
- آب انار، نوشیدنی مفید برای رهایی از اعتیاد: آب انار حاوی ویتامین های B و C است که نقش مهمی در حفظ سلامت بدن دارند. افرادی که از اعتیاد بهبود می یابند و آب انار می نوشند، مشکلات معده و گوارشی کمتری خواهند داشت. انار منبع غنی آنتی اکسیدان است و به همین دلیل مصرف نوشیدنی انار توسط افرادی که اعتیاد خود را ترک کرده اند، سیستم ایمنی بدن آن ها را تقویت کرده و از ابتلا به بیماری های مختلف جلوگیری می کند.
- چای مارماکی، نوشیدنی موثر برای رهایی از اعتیاد: گیاه مارماکی گیاهی مفید برای معتادان است. گیاه مارماکی را می توان در طول روز دم کرده و مصرف کرد. اگر قصد رهایی از اعتیاد خود به شیشه و متادون را دارید، مصرف چای مارماکی به شما کمک می کند، بنابراین اگر شما یا عزیزانتان قصد رهایی از اعتیاد خود را دارید، از مصرف چای مارماکی غافل نشوید.
- شربت سکنجبین، نوشیدنی موثر برای ترک اعتیاد: شربت سکانجبین حاوی آنتی اکسیدان ها و ویتامین های C و E است و به همین دلیل مصرف این نوشیدنی کمک زیادی به تقویت ساختار فیزیکی فرد می کند.
- چای زنجبیل، نوشیدنی موثر برای رهایی از اعتیاد: معتادان به مواد مخدر در هنگام ترک ممکن است از مشکلات گوارشی و کبدی رنج ببرند، بنابراین مصرف چای زنجبیل انتخاب خوبی برای این افراد است. چای زنجبیل حاوی آنتی اکسیدان های مفیدی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است.
نکات طلایی برای ترک اعتیاد در منزل
برای ترک اعتیاد در منزل باید نکاتی را رعایت فرمایید که در ادامه مقاله به بررسی آن ها خواهیم پرداخت:
- اهداف مشخص و قابل اندازه گیری را تعیین کنید. به عنوان مثال، یک تاریخ مشخص برای محدود کردن مصرف خود تعیین کنید و اهداف هفتگی و ماهانه را برای ترک اعتیاد تعیین کنید.
- از قرار گرفتن در مکان هایی که شما را به یاد اعتیاد تان می اندازد خودداری کنید و همچنین از دوستان سمی خودداری کنید.
- به دوستان و خانواده مورد اعتماد خود در مورد طرح بهبودی اعتیاد خود اطلاع دهید و از آن ها بخواهید از شما حمایت کنند.
- درک دلایل خود برای ترک اعتیاد تنها مهم ترین عاملی است که شما را در برابر اعتیاد مقاوم می کند. در صورت لزوم، دلایل خود را در جایی که بتوانید در هر زمان مشاهده کنید، نوشته و بیان کنید.
- اگر سابقه ترک دارو و اعتیاد را دارید، به موانع مربوط به تجربه قبلی خود توجه کنید که چه عوامل یا عواملی مانع از ترک اعتیاد شما شده است.
- مشاوره ترک اعتیاد را فراموش نکنید.
کلام آخر
اعتیاد به مواد مخدر یک بیماری است و باید درمان شود، درمان این بیماری ترک اعتیاد نامیده می شود. راه های مختلفی برای رهایی از اعتیاد وجود دارد که هر کدام برای فرد و ماده مخدری که مصرف می کند مناسب است و حضور روانپزشک برای تصمیم گیری در مورد انتخاب روش مناسب ترک اعتیاد ضروری است. اعتیاد به عنوان یک بیماری مزمن، در چند روز قابل درمان نیست و زمانی که فرد وابسته تصمیم به توقف می گیرد، باید طبق اصول خاصی پیش رفته و مراحل را به درستی طی کند.
از شما عزیزان سپاسگزاریم که ما را تا انتهای این مقاله همراهی کردید، سایت روانشناس تو سعی بر این داشته تا شما را با بهترین دکتر ترک اعتیاد در ونک آشنا کند. امیدواریم مطالب گفته شده برای شما مفید واقع شده باشد، در صورت داشتن هر گونه پیشنهاد و انتقاد می توانید از طریق سایت با ما در میان بگذارید.