ازدواج

بهترین روانشناس ازدواج در سعادت آباد【سال1403】❤️+ لیست 5 تایی

ما قصد داریم در این مقاله بهترین روانشناس ازدواج در سعادت آباد را به شما عزیزان معرفی کنیم. ازدواج از اولین روز پیدایش هستی جز قوانین خلقت بوده است و نه تنها انسان ها، بلکه قانون ازدواج برای همه موجودات جهان از گیاهان و حیوانات گرفته تا مولکول ها و اتم ها وجود دارد و انسان ها برای رسیدن به موفقیت واقعی باید با قوانین هستی همسو شوند. معنای ازدواج را افراد مختلف بر اساس عوامل فرهنگی، مذهبی و شخصی تعریف می کنند. ممنون می شویم ما را تا پایان این مقاله حمایت کنید.

ازدواج چیست؟

ازدواج به عنوان یک قرارداد قانونی، یک مراسم مذهبی یا یک عمل اجتماعی معرفی می شود و همه این ها در هر جامعه ای از نظر اختیارات قانونی، آموزه های دینی و فرهنگی متفاوت است. به عنوان مثال، اگرچه امروزه فلسفه ازدواج در غرب اساساً شامل رابطه ای مبتنی بر عشق و دوستی است، اما از نظر تاریخی، ازدواج در درجه اول به عنوان یک واحد اقتصادی و سیاسی شناخته می شد که هدف آن پیوند خویشاوندی، کنترل ارث و اشتراک منابع بود. در واقع، امروزه تعریف ازدواج تغییر کرده و افراد به دنبال چیزهای بیشتری در زندگی مشترک خود هستند.

هدف و دلیل ازدواج برای هر فردی بسته به شرایط و اعتقاداتش متفاوت است، مثلاً ما به عنوان مسلمان باید به فلسفه ازدواج در اسلام توجه کنیم. اسلام تأکید می کند که انسان ها جفت آفریده شده اند تا مایه محبت و آرامش یکدیگر باشند. ما می دانیم که زن و شوهر مانند لباس هایی هستند که باید عیب های آن ها را بپوشاند و خود را زیبا نشان دهد. رسیدن به کمال انسانی که باید در ازدواج نیز به دنبال آن باشیم، شاید با فلسفه ازدواج در غرب متفاوت باشد. شما عزیزان در صورت نیاز می توانید به بهترین مشاور ازدواج در تهران مراجعه نمایید.

ازدواج چیست؟

نظریه های روانشناسی ازدواج

نظریه های مختلفی در روانشناسی ازدواج وجود دارد که عبارتند از:

  • نظریه تبادل اجتماعی: نظریه تبادل اجتماعی استدلال می کند که تعاملات دارای هزینه ها و مزایای بالقوه است و افراد هر موقعیت را برای تعیین خطرات و مزایای آن تجزیه و تحلیل می کنند.
  • خودافشایی شناختی: ادوارد وارینگ اظهار داشت که راه ایجاد صمیمیت از طریق خود افشایی است و کمی شبیه بازی ازدواج تازه عروس ها است. زوج ها می توانند تنها با استفاده از سؤالات بازی کنند و به راحتی آن ها را کشف کنند. هر فرد چیزی در مورد خواسته ها، نیازها، نگرش ها، باورها و خواسته های خود به اشتراک می گذارد.
  • عشق به مثابه نظریه تاریخ: برای برخی رسانه ها و کتاب ها پایه و اساس ازدواج، عشق و روابط عاشقانه هستند. برای دیگران، این شامل مشاهده دقیق روابط اطراف آن ها است.
  • نظریه مثلث عشق: این نظریه که توسط رابرت جی استرنبرگ ابداع شد، دو نظریه را ترکیب می کند. نظریه اول، نظریه مثلثی عشق است. دوم، نظریه عشق که آن ها با هم به عنوان نظریه مثلث عشق شناخته می شوند.

5 تا از بهترین روانشناس ازدواج در سعادت آباد را بشناسید!

دکتر لیلا بیات

دکتر لیلا بیات

دکتر لیلا بیات یکی از بهترین روانشناس ازدواج در سعادت آباد محسوب می شوند. ایشان  مشاور ازدواج زوج درمان گر، دانشجو دکترا تخصصی روانشناسی و دارای پروانه ای از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران می باشند که  500 ساعت دوره کارورزی در زمینه مشاوره فردی، خانواده و پیش از ازدواج را گذرانده اند و اکنون مربی مهارتهای زندگی و نویسنده مقالات علمی پژوهشی در زمینه روانشناسی می باشند.

خدمات:

  • درمان مشکلات فردی و بین فردی
  • روان درمانی بزرگسالان و نوجوانان
  • زوج درمانی عاطفی
  • مشاوره ازدواج

آدرس: تهران، سعادت آباد، میدان کاج، خیابان علی اکبر، ساختمان صبا، پلاک 22

شماره تماس: 02122135517

دکتر لیلا معیر

دکتر لیلا معیر

دکتر لیلا معیر هیپنوتراپیست، مشاور ازدواج و کارشناس ارشد روانشناسی بالینی می باشند. ایشان به عنوان یکی از بهترین روانشناس ازدواج در سعادت آباد، دارای پروانه کار تخصصی و دو سال کارورزی بیمارستان لواسانی بخش اعصاب و روان و همکاری با انجمن پرستاری از سال 1388 تا هم اکنون هستند و اکنون عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران و عضو انجمن هیپنوتیزم ایران محسوب می شوند.

خدمات:

  • مشاوره فردی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره قبل و بعد از ازدواج
  • هیپنوتراپی

آدرس: تهران، سعادت آباد، خیابان سرو غربی، میدان قیصر امین پور، بلوار شهرداری، خیابان سیزدهم غربی

شماره تماس: 02122365936

دکتر آرش شگرف نخعی

دکتر آرش شگرف نخعی

دکتر آرش شگرف نخعی مشاور فردی، مشاور خانواده، مشاور ازدواج و زوج درمان گر می باشند. ایشان به عنوان یکی دیگر از بهترین روانشناس ازدواج در سعادت آباد، کارشناس ارشد روانشناسی، عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران و عضو انجمن روانشناسی ایران هستند.

خدمات:

  • مشاوره فردی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره پیش از ازدواج
  • زوج درمانی

آدرس: تهران، سعادت آباد، بلوار پاکنژاد، آسمان سوم شرقی، پلاک 2

شماره تماس: 02122382138

دکتر مرجان شاطرنیا

دکتر مرجان شطرنیا

دکتر مرجان شاطرنیا مشاور فردی، مشاور ازدواج، زوج درمان گر و کارشناس ارشد روانشناسی بالینی است که دوره ها و کارگاه های متعددی را گذرانده و اکنون عضو انجمن روانشناسی آمریکا، انجمن روان درمانی ایران و انجمن روانشناسی ایران می باشد.

خدمات:

  • زوج درمانی
  • مشاوره قبل از ازدواج
  • مشاوره طلاق و خیانت
  • ترک اعتیاد

آدرس: تهران، گلستان، بین چهارراه هاشم زاده و کاج، خیابان امیر کبیر، پلاک ۱۸۱.

شماره تماس: 02144929198

دکتر نرگس افتخاری

دکتر نرگس افتخاری

دکتر نرگس افتخاری زوج درمانگر، مشاور فردی و داوطلب دکترا روانشناسی عمومی است. وی کارشناس ارشد و کارشناس روانشناسی عمومی و دارای مجوز رسمی از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران می باشد. باید بدانید که دکتر افتخاری کارشناس مدیر مرکز مشاوره و تحکیم خانواده بنیاد شهید مرکز و کارشناس سابق اداره بهزیستی است.

خدمات:

  • درمان انواع اختلالات
  • مشاوره قبل از ازدواج
  • همسرداری
  • زوج درمانی

آدرس: تهران، میدان الخبال، خیابان 12 فروردین، کوچه شهدای ژاندارمری، پلاک 124

شماره تماس: 09125356507

انواع روابط در ازدواج

انواع روابط در ازدواج به شرح زیر می باشد:

  • زوج های معتدل: آن ها به آینده فکر می کنند و بیش از دیگران همدلی می کنند. آن ها استدلال های خود را انتخاب می کنند و پس از مدتی به سازش گرایش پیدا می کنند و این زوج ها با احساسات زیاد رفتار نمی کنند.
  • زوج های متخاصم: این نوع رابطه جنجال و انتقادات زیادی ایجاد می کند. دیدگاه ها کم و زیاد است و از طرفی به شدت یکدیگر را تحقیر می کنند.
  • زوج هایی با رفتار خصمانه و جدا از یکدیگر: این یک بن بست دائمی است و آن ها یکدیگر را انتخاب نمی کنند و از نظر عاطفی فاصله دارند. این زوج در نهایت طلاق گرفته و از هم جدا می شوند.
  • اجتناب از تعارض: این زوج ها در مورد مسائلی که به یکدیگر بستگی دارد توافق مشترکی دارند. آنه ا زمان زیادی را صرف متقاعد کردن یا مذاکره با یکدیگر نمی کنند. آن ها مرزهای روشنی تعیین کرده اند و در غیر این صورت مستقل هستند و منافع متمایزی دارند.

فواید مراجعه به بهترین روانشناس ازدواج در سعادت آباد

مراجعه به روانشناس ازدواج فواید زیر را به همراه دارد:

  • صمیمیت و ارتباط را عمیق تر می کند: روابط در ابتدا هیجان انگیز هستند زیرا هر دو طرف در تلاش هستند. با گذشت زمان، آرامش و روال مهمانی ها و قرارها به سفارش غذای بیرون بر و تماشای تلویزیون تبدیل می شود و همین عمل در زوج درمانی می تواند اشتیاق را دوباره تقویت کند.
  • به ارتقای خودآگاهی و رشد شخصی کمک می کند: هر هفته، درمان گر می تواند به شما کمک کند تا شخصیت و انگیزه های منحصر به فرد خود را در زندگی کشف کنید. اگرچه درمان روی رابطه شما متمرکز است، اما نحوه تعامل شما با شریک زندگی ممکن است بر نحوه تعامل شما با افراد دیگر مانند دوستان و همکارانتان تأثیر بگذارد.
  • به روشن شدن احساسات شما در مورد رابطه تان کمک می کند: داشتن زمان و مکان مشخص هر هفته برای شما و شریک زندگیتان برای بیان افکار و احساساتتان می تواند به تعیین مسیری که می خواهید بروید کمک کند. در طول مشاوره ازدواج، درمان گر شما می‌ تواند به عنوان یک راهنما در طول این فرآیند عمل کند، جنبه‌ هایی از رابطه شما را که ممکن است آن‌ ها را نمی‌ بینید را آشکار کند و دیدگاهی عینی از بیرون ارائه دهد.
  • به حل موانع رابطه قبل از تبدیل شدن به بن بست کمک می کند.: مشاجره می تواند تجربه ای باشد که رابطه شما با همسرتان را تقویت یا تضعیف می کند. بیشتر افراد به دنبال مشاوره زوجین می روند زیرا آن ها در تلاش هستند تا مسائلی را که با بلوغ روابطشان پیش آمده را حل کنند.

کلام آخر

ازدواج عبارت است از پیوند زن و مردی که همیشه به یکدیگر متعهد هستند و به طور طبیعی و ذاتی با تولد و تربیت فرزندان توسط آن دو همراه است. زوجین از طریق اعمال مربوط به ازدواج که بخش رفتاری فرآیند تولید مثل را انجام می دهد، پیوند خود را تکمیل و تجدید می کنند و به این ترتیب ازدواج آن ها را به عنوان یک واحد تولید مثلی متحد می کند.

از شما عزیزان سپاس گزاریم که ما را تا انتهای این مقاله همراهی کردید، سایت روانشناس تو سعی بر این تا شما را با بهترین روانشناس ازدواج در سعادت آباد آشنا کند. امیدواریم مطالب گفته شده برای شما مفید واقع شده باشد، در صورت داشتن هر گونه پیشنهاد و انتقاد می توانید از طریق سایت با ما در میان بگذارید.

5/5 - (5 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا