اختلالات

بهترین روانپزشک اختلال دوقطبی در ونک【سال1403】🌟+ لیست 5 تایی

ما قصد داریم در این مقاله بهترین روانپزشک اختلال دوقطبی در ونک را به شما عزیزان معرفی کنیم. اختلال دوقطبی به عنوان یکی از اختلالات مزمن خلقی شناخته می شود. همانطور که از نام این اختلال پیداست، دو قطب دارد: افسردگی و شیدایی. افراد دوقطبی دائماً نوسانات خلقی شدید را تجربه می کنند. به همین دلیل بیماری دوقطبی می تواند مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد کند. برای تشخیص اختلال دوقطبی ابتدا باید به دنبال علائم اختلال دوقطبی بود و سپس با روانپزشک مشورت کرد. ممنون می شویم ما را تا پایان این مقاله همراهی کنید.

اختلال دوقطبی چیست؟

اختلال دوقطبی یک بیماری روانپزشکی است که با نوسانات خلقی غیر قابل پیش بینی مشخص می شود. تغییرات خلقی می تواند از خلق و خوی بسیار بالا، با افزایش انرژی و فعالیت (شیدایی)، تا خلق و خوی بسیار پایین و کاهش انرژی و فعالیت (افسردگی) متغیر باشد. اختلال دوقطبی می تواند بر فعالیت های روزانه و حفظ روابط تأثیر بگذارد. اختلال دوقطبی شایع است و معمولاً بین 20 تا 30 سالگی ظاهر می شود. در گذشته اختلال دوقطبی را افسردگی مانیک یا اختلال شیدایی- افسردگی می نامیدند. دلیل نامگذاری این است که افراد دوقطبی دوره های شیدایی و افسردگی را پشت سر می گذارند. انواع مختلفی از دوقطبی وجود دارد که افراد می توانند بر اساس علائم دوقطبی و میزان آن در دسته بندی های مختلفی قرار دهند.

اختلالات دوقطبی را می توان به سه دسته تقسیم کرد. برای تشخیص اختلال دوقطبی کافی است به علائم اختلال دوقطبی در مردان توجه کنید. اگر فردی علائم اختلال دوقطبی را دارد، بهتر است برای درمان و کنترل اختلال دوقطبی به یک مشاور یا روانشناس مراجعه کند. اگر در یکی از اعضای خانواده نوسانات خلقی زیادی مشاهده کردید و احساس کردید که نوسانات خلقی آنها مربوط به اختلال دوقطبی است، بهتر است برای تشخیص اختلال دوقطبی به یک مشاور مراجعه کنید. شما عزیزان در صورت نیاز می توانید به بهترین روانپزشک دوقطبی در ونک مراجعه نمایید.

اختلال دوقطبی چیست؟

انواع اختلال دوقطبی

اختلال دوقطبی انواع مختلفی دارد که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت:

  • اختلال دوقطبی I: این اختلال دوقطبی یک اختلال شیدایی- افسردگی است. این اختلال ممکن است با دوره های سایکوتیک یا بدون دوره های روان پریشی همراه باشد. این دوره های شیدایی حداقل 7 روز طول می کشد و تقریباً هر روز بیش از یک ساعت فرد را درگیر می کند. در این نوع اختلال دوقطبی، علائم اختلال دوقطبی گاهی آنقدر شدید است که فرد نیاز به مراقبت پزشکی و ارجاع به روانپزشک دارد.
  • اختلال دوقطبی II: این نوع اختلال دوقطبی شامل دوره های متناوب دوره های هیپومانیک و افسردگی است. دوره های هیپومانیک شدت کمتری نسبت به دوره های شیدایی دارد که در اختلال دوقطبی I دیده می شود. افراد مبتلا به این اختلال با مشکلات جدی در عملکرد روزانه همراه نیستند.
  • اختلال سیکلوتیمیک: این یک چرخه از اختلال دوقطبی است که باعث دوره های کوتاه دوره های هیپومانیک و افسردگی می شود. افراد مبتلا به اختلال دوقطبی سیکلوتایمیک خلق و خوی مزمن ناپایدار دارند. افراد مبتلا به این اختلال ممکن است دوره های کوتاهی از خلق و خوی طبیعی داشته باشند.

5 تا از بهترین روانپزشک اختلال دوقطبی در ونک را بشناسید!

دکتر سیما نوحی

دکتر سیما نوحی

دکتر سیما نوحی یکی از بهترین روانپزشک اختلال دوقطبی در ونک محسوب می شوند. ایشان متخصص اعصاب و روان می باشند که با شماره نظام پزشکی  53112 به اداره مطب خود می پردازند. شما دوستان عزیز در صورت نیاز می توانید با مطب شخصی ایشان مراجعه نموده و درمان خود را آغاز نمایید.

خدمات:

  • اداره در روابط عاطفی
  • افزایش اعتماد به نفس
  • درمان اختلال دو قطبی
  • مشاوره قبل از ازدواج

آدرس: تهران – میدان ونک – خیابان ملاصدرا – بعد از شیخ بهایی

دکتر علیرضا عطارزاده فیروزآبادی

دکتر علیرضا عطارزاده فیروزآبادی

دکتر علیرضا عطارزاده فیروزآبادی متخصص اعصاب و روان و متخصص روانپزشکی می باشند. ایشان به عنوان یکی از بهترین روانپزشک اختلال دوقطبی در ونک، دارای مدرک دکترای حرفه ای پزشکی بوده و با شماره نظام پزشکی 116778 به درمان بیماران خود می پردازند.

خدمات:

  • مشاوره فردی
  • مشاوره زوج
  • درمان اختلال دو قطبی
  • مشاوره قبل از ازدواج

آدرس: میدان ونک – خیابان گاندی شمالی – خیابان صانعی – پلاک 19 – واحد 5

دکتر سید عباس تولایی

دکتر سید عباس تولایی

دکتر سید عباس تولایی متخصص اعصاب و روان می باشند. ایشان متخصص روانپزشکی بوده و یکی از پزشکان باسواد و باتجربه کشورمان محسوب می شوند و شما عزیزان اگر به دنبال یکی دیگر از بهترین روانپزشک اختلال دوقطبی در ونک هستید، می توانید با تعیین وقت قبلی به مطب ایشان مراجعه نمایید.

خدمات:

  • تشخیص و درمان اختلالات خلقی
  • درمان اختلالات دو قطبی
  • درمان سردردهای شدید
  • درمان پزشکی

آدرس: تهران – میدان ونک – ابتدای ملاصدرا – پلاک 54 – طبقه 1

دکتر فاطمه آزادمند

دکتر فاطمه آزادمند

دکتر فاطمه آزادمند کارشناس ارشد روانشناسی عمومی و کارشناس روانشناسی بالینی است. وی دارای مجوز کار تخصصی از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران و دارای سابقه کار در مراکز مختلف روانشناسی و همچنین همکاری با مدارس و مراکز بهداشتی درمانی می باشد.

خدمات:

  • مشاوره توسعه شخصی
  • تشخیص و درمان انواع اختلالات
  • زوج درمانی
  • حل و فصل اختلافات زناشویی

آدرس: تهران، بزرگراه جلال آل احمد، روبروی کوی نصر، خیابان دکتر کاردان

دکتر ایران صادقی

دکتر ایران صادقی

دکتر ایران صادقی دانشجوی دکتری روانشناسی عمومی و کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی است. وی نویسنده مقالات بسیاری در زمینه روانشناسی است و هم اکنون عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران و همچنین عضو لژیون پزشکان کنگره 60 می باشد.

خدمات:

  • آزمون ارزیابی و تشخیص اختلالات مغزی
  • مشاوره فردی
  • تشخیص و درمان اختلالات دوقطبی
  • مشاوره ازدواج و خیانت

آدرس: تهران، بالاتر از میدان پونک، سمت راست کوچه رمضانی، پلاک 24

دلایل ایجاد اختلال دو قطبی

دلایل ایجاد اختلال دوقطبی بسیار گوناگون می باشند که عبارتند از:

  • ژنتیک و وراثت: یکی از بزرگترین علل اختلال دوقطبی مشکلات ژنتیکی و وراثتی است. اکثر افرادی که در خانواده خود فردی دارند که از شیدایی و نوسانات خلقی رنج می برد، از اختلال دوقطبی نیز رنج می برند. اختلال دوقطبی یکی از ارثی ترین اختلالات محسوب می شود. بیش از دو سوم افراد مبتلا به اختلال دوقطبی حداقل یکی از والدینشان از نوسانات خلقی رنج می برد.
  • تأثیر بر محرک ها و عوامل محیطی: شرایط و موقعیت های خاص می تواند استرس زیادی را برای فرد به همراه داشته باشد. این موقعیت های استرس زا اغلب باعث اختلال دوقطبی می شوند. علاوه بر این، قرار گرفتن در این شرایط برای افراد دوقطبی می تواند عامل تشدید کننده اختلال دوقطبی تلقی شود.
  • عدم تعادل مواد شیمیایی مغز: شواهد فراوان نشان می دهد که اختلال دوقطبی احتمالاً با عدم تعادل شیمیایی در مغز مرتبط است. مواد شیمیایی موجود در مغز که مسئول کنترل عملکرد مغز هستند، انتقال دهنده های عصبی نامیده می شوند. این انتقال دهنده های عصبی عبارتند از: دوپامین، نوراپی نفرین و سروتونین. طبق تحقیقات، اگر بین یک یا همه این انتقال دهنده های عصبی عدم تعادل وجود داشته باشد، فرد مبتلا به اختلال دوقطبی است.

جلسات روان درمانی اختلال دوقطبی

جلسات روان درمانی اختلال دوقطبی روند مشخصی را طی می کند که به شرح زیر است:

  • تغییر رفتارها: روانشناس می تواند به بیمار کمک کند تا رفتارهای ناسالم را شناسایی کند و رفتارهای سالم تر و مفیدتر را بیاموزد. مثلاً ممکن است بیمار در دوران قاعدگی بیش از حد خرید کند.
  • حمایت اجتماعی: جلسات روان درمانی می تواند فرصتی را برای بیمار فراهم کند تا در یک محیط امن و حمایتی درباره تجربیات و احساسات خود صحبت کند. این می تواند منجر به پیوندهای اجتماعی قوی تر و حمایت بیشتر خانواده و دوستان بیمار شود.
  • آموزش در مورد بیماری: روانشناس می تواند به بیمار کمک کند تا اختلال دوقطبی و علائم آن را بهتر درک کند. این آموزش می تواند به بیمار کمک کند تا روش های مدیریتی خود را بهبود بخشد و علائم خود را به طور مؤثرتری کنترل کند.
  • مدیریت استرس: روانشناس می تواند با بیمار در مورد راه های مدیریت استرس کار کند. استرس می تواند علائم اختلال دوقطبی را تشدید کند. بنابراین یادگیری روش های موثر برای کاهش استرس می تواند سرعت بهبودی را افزایش دهد.

کلام آخر

اختلال دوقطبی که به عنوان اختلال بیش فعالی نیز شناخته می شود، یک بیماری روانی است که با تغییرات شدید در خلق و خو، انرژی و فعالیت های روزانه مشخص می شود. افراد مبتلا به این اختلال دوره های دوقطبی و تناوب بین دو حالت روانی متفاوت را تجربه می کنند. در طول یک دوره دوقطبی یا هیپومانیا، فرد احساس هیجان بیش از حد می کند، افکار مسابقه ای، اعتماد به نفس بیش از حد و افزایش فعالیت دارد.

از شما عزیزان سپاس گزاریم که ما را تا انتهای این مقاله همراهی کردید، سایت روانشناس تو سعی کنید تا شما را با بهترین روانپزشک اختلال دوقطبی در ونک آشنا کند. امیدواریم مطالب گفته شده برای شما مفید واقع شده باشد، در صورت داشتن هر گونه پیشنهاد و انتقاد می توانید از طریق سایت با ما در میان بگذارید.

امتیاز دهید

مدیریت

لورم ایپسوم یا طرح‌ نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.لورم ایپسوم یا طرح‌ نما به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا