بهترین مشاور ژنتیک در ونک【سال1403】❤️+ لیست 5 تایی
ما قصد داریم در این مقاله بهترین مشاور ژنتیک در ونک را به شما عزیزان معرفی کنیم. ژنتیک علمی است که به مطالعه ژن ها، تنوع ژنتیکی و وراثت می پردازد، یعنی نحوه انتقال آن ها از والدین به فرزندان در همه موجودات زنده چگونه است. با قواعد و مفاهیم این علم می توان شباهت ها و تفاوت های موجودات زنده را مشخص کرد و دانست که چگونه و چرا چنین شباهت یا عدم تشابهی در یک جامعه انسانی یا گیاهی به وجود آمده است. هر موجود زنده دارای ماده ژنتیکی به نام DNA است که در طی تولید مثل از والدین به فرزندان منتقل می شود. ممنون می شویم ما را تا پایان این مقاله یاری کنید.
ژنتیک چیست؟
ژنتیک بخشی از زیست شناسی است که به وراثت و تفاوت بین موجودات زنده می پردازد. با استفاده از قوانین و مفاهیم این دانش، میتوان به شباهت یا عدم شباهت دو موجود زنده به یکدیگر پی برد و دریابیم که چگونه و چرا چنین شباهت یا عدم تشابهی در یک جامعه گیاهی یا حیوانی به وجود آمده است. دانش ژنتیک به عنوان انتقال داده های بیولوژیکی از یک سلول به سلول دیگر یا از والدین به نوزادان و نسل های آینده تعریف می شود. ژنتیک به چگونگی ایجاد علائم، دگرگونی ها و شباهت ها در موجودات زنده مربوط می شود.
بیماری های ارثی یا اختلالات ژنتیکی به مجموعه ای از بیماری ها اطلاق می شود که در اثر تغییر در ماده ژنتیکی فرد ایجاد می شود و از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود. در واقع ناهنجاری ها و بیماری های ژنتیکی در نتیجه جهش یا تغییر در کروموزوم های بدن به وجود می آیند.
کاربرد آزمایش ژنتیک
آزمایش ژنتیک کاربرد های فراوانی دارد و شامل موارد زیر می شود:
- غربالگری نوزادان: غربالگری نوزاد بلافاصله پس از تولد برای تشخیص اختلالات ژنتیکی که در اوایل زندگی قابل درمان هستند، انجام می شود. فردی با علائم یک بیماری ژنتیکی خاص اگر کودک یا فردی علائم یک بیماری ژنتیکی خاص را داشته باشد، از آزمایش ژنتیکی تشخیصی برای تشخیص یا رد یک بیماری ژنتیکی خاص توسط بهترین مشاور ژنتیک در ونک استفاده می شود.
- شناسایی ناقل: آزمایش های شناسایی ناقل ژنتیکی برای شناسایی افرادی که یک نسخه از یک جهش ژنتیکی یا تغییر ژنتیکی را دارند، استفاده می شود. جهشی که در صورت وجود دو نسخه باعث بیماری ژنتیکی می شود.
- قبل از لانه گزینی: آزمایشات ژنتیکی قبل از لانه گزینی برای زوج هایی که در معرض خطر بچه دار شدن با شرایط ژنتیکی یا کروموزومی خاص هستند، در دسترس است. تخمک ها از تخمدان زن خارج می شوند و سپس با اسپرم خارج از بدن تلقیح می شوند. به این روش لقاح مصنوعی یا IVF گفته می شود. مواد ژنتیکی، DNA و کروموزوم های سلول برای یک اختلال شناخته شده در خانواده آزمایش می شود و سپس یک یا دو جنین سالم به رحم مادر منتقل می شود.
- پیش بینی کننده برای شناسایی جهش های ژنتیکی پس از تولد: آزمایش ژنتیکی پیش بینی کننده برای شناسایی جهش های ژنتیکی مرتبط با اختلالاتی که پس از تولد، اغلب در اواخر زندگی کودک ظاهر می شوند، استفاده می شود. این آزمایش می تواند برای افرادی مفید باشد که یکی از اعضا خانواده آن ها بیماری ژنتیکی خاصی دارد.
- پزشکی قانونی: آزمایش ژنتیک پزشکی قانونی از توالی های DNA برای شناسایی یک فرد و برای اهداف قانونی استفاده می کند. برخلاف آزمایش هایی که در بالا توضیح داده شد، آزمایش پزشکی قانونی برای تشخیص جهش ژنتیکی مرتبط با یک بیماری خاص استفاده نمی شود و از این نوع تست می توان برای تعیین پدر کودک نیز استفاده کرد.
5 تا از بهترین مشاور ژنتیک در ونک را بشناسید!
دکتر محمد زمانی
دکتر محمد زمانی یکی از بهترین مشاور ژنتیک در ونک محسوب می شود. ایشان دارای مدرک دکترا تخصصی (Ph.D) ژنتیک پزشکی و همچنین دکترا حرفه ای پزشکی می باشند و با شماره نظام پزشکی 52718 به طبابت می پردازند. شما عزیزان در صورت نیاز می توانید به مطب ایشان مراجعه نمایید.
خدمات:
- مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج
- آزمایش ژنتیک قبل از بارداری
- مشاوره در دوران بارداری و غربالگری
- درمان کودکان بیمار
آدرس: تهران، میدان ونک، ساختمان پژوهشکده معتمد، طبقه منفی یک
دکتر سید نوید المدنی
دکتر سید نوید المدنی مشاور ژنتیک می باشند. ایشان دارای مدرک دکترا حرفه ای پزشکی بوده و با شماره نظام پزشکی 58224 به مطب داری مشغول هستند. شما عزیزان در صورت نیاز می توانید به مطب ایشان مراجعه کرده و تحت درمان قرار بگیرید.
خدمات:
- مشاوره قبل از ازدواج
- مشاوره خانواده
- مشاوره ژنتیک
- مشاوره در دوران بارداری و غربالگری
آدرس: تهران، خیابان ولی عصر، خیابان توانیر، خیابان نیلو، مرکز ژنتیک دنا
دکتر ساناز طبرستانی
دکتر ساناز طبرستانی یکی از بهترین مشاور ژنتیک در ونک هستند. ایشان دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین دارای مدرک تخصص ژنتیک از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند. ایشان دوره تکمیلی را در بیمارستان سرطان MD Anderson در دانشگاه تگزاس آمریکا گذرانده و اکنون عضو انجمن ژنتیک پزشکی آمریکا (ACMG) می باشند.
خدمات:
- تشخیص و درمان بیماری ژنتیکی
- مشاوره در دوران بارداری و غربالگری
- مشاوره تشخیص معلولیت
- مشاوره ژنتیک
آدرس: تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، روبروی بیمارستان بقیه الله، ساختمان پزشکان 193
دکتر داریوش دانشور فرهود
دکتر داریوش دانشور فرهود دارای مدرک دکترا تخصصی (Ph.D) ژنتیک مولکولی بالینی می باشد. ایشان یکی از پزشکان باسواد کشورمان هستند که دارای مدرک دکترا حرفه ای پزشکی بوده و اکنون آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشند.
خدمات:
- درمان مشکلات ژنتیکی
- درمان اختلالات بالینی
- رویکرد مغرضانه در سیستم
- ارائه مشاوره ژنتیک
آدرس: تهران، میدان ولی عصر، ضلع جنوبی بلوار کشاورز، پلاک 22، طبقه 2
دکتر سیروس زینلی
دکتر سیروس زینلی در سال 1360 مدرک کارشناسی خود را در رشته زیست شناسی از دانشگاه اورگان آمریکا دریافت کرد و در سال 1960 به کشور بازگشت. ایشان در سال 1364 برای ادامه تحصیل به انگلستان رفتند و کارشناسی ارشد ژنتیک پزشکی و دکترا تخصصی ژنتیک انسانی را از دانشگاه گلاسکو اخذ کرده و سپس در سال 1368 به کشور بازگشت. پس از تکمیل طرح نیروی انسانی در سال 1371 در انستیتو پاستور ایران مشغول به کار شد و در سال 1372 رئیس گروه تازه تاسیس بیوتکنولوژی انستیتو پاستور ایران شدند.
دکتر زینلی در طول 30 سال خدمت خود، آزمایشگاه ژنتیک پزشکی را در انستیتو پاستور ایران تأسیس کرد و اکنون این آزمایشگاه از سوی وزارت بهداشت به عنوان تنها آزمایشگاه مرجع تشخیص قبل از تولد در کشور انتخاب شده است.
خدمات:
- ارائه مشاوره ژنتیک
- زوج درمانی
- مشاوره خانواده
- درمان بیماری های ژنتیکی
آدرس: تهران، خیابان ولی عصر، روبروی دو راهی یوسف آباد، خیابان مجلسی، پلاک 41
انواع بیماری های ژنتیکی
بیماری های ارثی و اختلالات ژنتیکی انواع مختلفی دارند که در ادامه می توانید با انواع بیماری های ارثی بیشتر آشنا شوید:
ناهنجاری های کروموزومی: این نوع اختلال ژنتیکی به تعداد و ساختار کروموزوم ها مربوط می شود. ناهنجاری های کروموزومی معمولاً به دلیل مشکلات تقسیم سلولی ایجاد می شوند. بیماری هایی مانند سندرم داون، سندرم ترنر، سندرم کلاین فلتر و سندرم گربه از شایع ترین ناهنجاری های کروموزومی هستند.
اختلالات میتوکندریایی: اختلال ارثی میتوکندری متعلق به آخرین دسته از اختلالات ژنتیکی است. این اختلال در اثر جهش در DNA میتوکندری غیر هسته ای ایجاد می شود. هر میتوکندری حاوی 5 تا 10 DNA حلقوی است. سلول های تخمک در طول لقاح میتوکندری را حفظ می کنند و بنابراین این بیماری ها فقط از مادر به کودک منتقل می شوند که بیماری هایی مانند آتروفی ارثی بینایی لبر، صرع میوکلونیک در دسته اختلالات میتوکندری قرار می گیرند.
بیماری ارثی تک ژنی: بیماری های ارثی تک ژنی یا مونوژنیک زمانی رخ می دهند که تغییرات ژنتیکی در توالی DNA یک ژن واحد رخ دهد. بیماری های مونوژنیک معمولاً اتوزومال غالب یعنی توسط یکی از والدین، اتوزومال مغلوب یعنی توسط هر دو والدین و توسط کروموزوم X ایجاد می شوند. بیماری هایی مانند فیبروز کیستیک، تالاسمی، کم خونی سلول داسی شکل، سندرم مارفان، بیماری هانتینگتون و هموکروماتوز از جمله بیماری های ارثی تک ژنی هستند.
بیماری ارثی چند عاملی: عوامل محیطی و ارثی در بروز بیماری های ارثی چند عاملی یا چند ژنی دخیل هستند. بیماری هایی مانند بیماری قلبی، فشار خون بالا، بیماری آلزایمر، آرتریت، دیابت، سرطان و چاقی در دسته بیماری های ارثی چند عاملی قرار می گیرند. برای تشخیص لازم است ابتدا با پزشک عمومی مشورت کنید تا بیماری خود را به طور دقیق تشخیص دهد و سپس به بهترین مشاور ژنتیک مراجعه کنید.
کلام آخر
ژنتیک بخشی از زیست شناسی است که به وراثت و تفاوت بین موجودات زنده می پردازد. با استفاده از قوانین و مفاهیم این دانش، میتوان به شباهت یا عدم شباهت دو موجود زنده به یکدیگر پی برد و دریافت که چگونه و چرا چنین شباهت یا عدم تشابهی در یک جامعه گیاهی، انسانی یا حیوانی به وجود آمده است.
از شما عزیزان سپاس گزاریم که ما را تا انتهای این مقاله همراهی کردید، سایت روانشناس تو سعی بر این داشته تا شما را با بهترین مشاور ژنتیک در ونک آشنا کند. امیدواریم مطالب گفته شده برای شما مفید واقع شده باشد، در صورت داشتن هر گونه پیشنهاد و انتقاد می توانید از طریق سایت با ما در میان بگذارید.