اعتیاد

بهترین روانپزشک ترک اعتیاد در ونک【سال1403】❤️+ لیست 5 تایی

ما قصد داریم در این مقاله شما عزیزان را با بهترین روانپزشک ترک اعتیاد در ونک آشنا کنیم. خروج از اعتیاد برای معتادان به مواد مخدر فرآیند دشواری است. فرد معتاد پس از ترک با علائم مختلفی مانند افسردگی مواجه می شود و پس از گذراندن این مرحله می توان گفت بهبود می یابد. فشار روانی که افسردگی پس از ترک سیگار به فرد وارد می کند، باعث بازگشت او به اعتیاد می شود. مهم نیست چقدر معتاد هستید. در هر صورت باید بدانید که اعتیاد مشکلات جسمی و روحی زیادی را برای شما و حتی خانواده تان ایجاد می کند، بنابراین لازم است هر چه سریعتر اعتیاد را درمان کنید. ممنون می شویم ما را تا پایان این مقاله همراهی کنید.

ترک اعتیاد چیست؟

علیرغم اینکه اعتیاد به مواد مخدر یکی از پیچیده ترین بیماری هاست، اما اگر فردی میل واقعی به درمان داشته باشد و برایش ارزشمند باشد و با روش صحیح پیش برود، قطعاً درمان می شود، در حالی که در این صورت از برخی بیماری ها متاسفانه چنین مشکلی دیده نمی شود. از طرفی اگر فرد هنوز تشخیص درستی دریافت نکرده باشد، از میزان مشکلات و عوارض ناشی از اعتیاد خود آگاهی نداشته باشد، تمایل واقعی به درمان نداشته باشد و همچنان تمایل بیشتری به ادامه روند اعتیاد دارد. متأسفانه هر درمانی بی اثر خواهد بود. البته در موارد نادری به دلیل عوارض خاص روانی، اعتیاد یا بیماری های جسمی زمینه ای، درمان امکان پذیر نیست و تنها از داروهای خاص خاصی برای کنترل اعتیاد یا کاهش آسیب آن استفاده می شود.

بنابراین درمان ترک اعتیاد یکی از سخت ترین و پیچیده ترین موارد درمانی در علم پزشکی است و موفقیت درمانی تنها با آمیزه ای از علم، تجربه، هنر، عشق، صبر و تعهد کادر درمان در قالب کار گروهی منسجم حاصل می شود. ، که این امر را محقق می کند متاسفانه کمتر قابل مشاهده است.
مواد اعتیاد آور علاوه بر مدت مصرف که قطع می شود، مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد می کند. در کنار بی خوابی پس از ترک اعتیاد، مهم ترین مشکلی که فرد پس از ترک با آن مواجه می شود افسردگی است. اعتیاد باعث تغییرات فیزیولوژیکی در مغز و بدن فرد معتاد می شود. افسردگی یکی از نتایج این تغییرات است. شما عزیزان در صورت نیاز می توانید به بهترین مرکز ترک اعتیاد مراجعه نمایید.

ترک اعتیاد چیست؟

علائم افسردگی پس از ترک اعتیاد

افسردگی نیز مانند سایر بیماری ها علائمی دارد. پس از ترک هر نوع دخانیات، ممکن است حالات خاصی از کسالت و کسالت را تجربه کنید. به طور کلی علائم افسردگی پس از ترک اعتیاد عبارتند از:

  • اختلال توجه و تمرکز
  • ضعف و از دست دادن اشتها
  • اضطراب و پریشانی شدید
  • ناراحتی، ناامیدی و احساس پوچی
  • غفلت از علایق و ناتوانی
  • احساس گناه و افکار مزاحم
  • افزایش تحریک پذیری
  • افکار دائمی خودکشی و مرگ

5 تا از بهترین روانپزشک ترک اعتیاد در ونک را بشناسید!

دکتر زهرا موسوی خرمی

دکتر زهرا موسوی خرمی

دکتر زهرا موسوی خرمی یکی از بهترین روانپزشک ترک اعتیاد در ونک محسوب می شود. ایشان دارای دکترای مشاوره است. وی توانست رتبه اول دانش دانشگاهی را در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در رشته مشاوره کسب کند و هم اکنون عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران، عضویت در انجمن روانشناسی آمریکا و عضویت در انجمن روانشناسی ایران است.

خدمات:

  • درمان اختلالات اضطرابی و افسردگی
  • درمان بیش فعالی در بزرگسالان
  • درمان اختلالات وسواسی و تیک
  • روان درمانی

آدرس: تهران، ونک، خیابان ملاصدرا، روبروی بیمارستان بقیه الله

شماره تماس: 09371075404

دکتر علی میوه نژاد

دکتر علی میوه نژاد

دکتر علی میوه نژاد کارشناس ارشد و کارشناس روانشناسی بالینی است. وی دارای مجوز کار تخصصی از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران و همچنین مدیر فنی و روانشناس مرکز بالینی است. روانپزشکی، توانبخشی و نگهداری از بیماران مزمن عصبی و روانی را در کارنامه کاری خود دارد و همچنین به عنوان کارشناس، روانشناس بالینی و روان درمانگر به عنوان روانشناس دارای مجوز هیئت مدیره در بهزیستی ملارد مشغول به کار بوده است. شما عزیزان اگر به دنبال یکی از بهترین روانپزشک ترک اعتیاد در ونک هستید، می توانید به مطب ایشان مراجعه نمایید.

خدمات:

  • مشاوره قبل از ازدواج
  • زوج درمانی
  • تشخیص و درمان بیش فعالی
  • درمان اختلالات استرس

آدرس: تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی شمالی، نبش خیابان شهریار، پلاک 181، پلاک 181

شماره تماس: 02188216100

کلینیک رها

کلینیک رها

کلینیک مغز و اعصاب و روانشناسی رها دارای مجوز قانونی و زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد. این کلینیک چندتخصصی و خصوصی است و اکثر مراجعه کنندگان به این کلینیک بزرگسالان، کودکان و نوجوانان هستند. در صورت نیاز می توانید به این مرکز مراجعه کرده و درمان خود را شروع کنید.

خدمات:

  • اختلالات اضطرابی و افسردگی
  • درمان اختلالات وسواسی و تیک
  • درمان اختلال دوقطبی
  • درمان اعتیاد

آدرس: تهران، نرسیده به میدان ونک، روبروی خیابان دوازدهم

شماره تماس: 02188787951

دکتر فاطمه زارعین

دکتر فاطمه زارعین

دکتر فاطمه زارعین متخصص اعصاب و روان و متخصص روانپزشکی از دانشگاه علوم پزشکی ایران است. ایشان دارای مدرک دکترای حرفه ای پزشکی با رتبه تک رقمی بورد روانپزشکی کشور بوده و اکنون عضو سازمان نظام پزشکی ایران و عضو انجمن روانپزشکان ایران هستند. شما عزیزان برای درمان و مشورت می توانید به مطب شخصی ایشان مراجعه نمایید.

خدمات:

  • درمان دارویی و غیر دارویی
  • زوج درمانی
  • درمان وسواس فکری
  • درمان استرس

آدرس: تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، خیابان حافظی، روبروی مرکز خرید آرن

شماره تماس: 02122094188

دکتر هاجر احمدی

دکتر هاجر احمدی

دکتر هاجر احمدی متخصص اعصاب و روان و متخصص روانپزشکی هستند. ایشان دارای مدرک دکترای حرفه ای پزشکی بوده و مدرس کارگاه جنبه های درمانی روانپزشکی در بیماران مبتلا به ایدز هستند و همچنین سابقه 10 سال درمان در بیمارستان و بخش خصوصی درمان در کلینیک بیمارستان شریعتی را در کارنامه کاری خود دارند. شما عزیزان در صورت نیاز می توانید به مطب شخصی ایشان مراجعه نموده و خود را درمان کنید.

خدمات:

  • دارو درمانی
  • درمان شدید
  • روان درمانی
  • زوج درمانی

آدرس: تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از تقاطع میرداماد، بن بست شریفی

شماره تماس: 02122223193

نحوه درمان و مدیریت افسردگی پس از اعتیاد

نحوه درمان و مدیریت افسردگی پس از درمان اعتیاد به شرح زیر است:

  • افزایش میزان حضور در جلسات: تنهایی بزرگترین عامل تشدید کننده افسردگی است. اگر از افسردگی پس از اعتیاد رنج می برید، تنهایی می تواند برای شما بسیار خطرناک باشد و حتی شما را به مصرف مجدد مواد سوق دهد. از انزوا و تنهایی بیرون بیایید و در محیط های اجتماعی بیشتر حضور داشته باشید.
  • سعی کنید ذهن و بدن خود را برای آزادسازی متعادل هورمون دوپامین تحریک کنید: در بالا اشاره کردیم که در نتیجه ترک اعتیاد، بدن در ترشح هورمون شادی یا هورمون دوپامین ضعیف می شود. با انجام فعالیت هایی که به طور طبیعی باعث ترشح این هورمون می شوند، در نهایت می توانید توانایی بدن خود را برای ترشح هورمون های شادی آور بازیابی کنید و در نتیجه بر افسردگی پس از ترک اعتیاد غلبه کنید.
  • با یک مشاور صحبت کنید: اگر احساس می کنید که افسردگی شما بیش از حد شده است و باعث می شود مصرف مواد مخدر را از سر بگیرید، باید این احساس را نشانه خطر بدانید. این سطح از غم و اندوه و افسردگی دیر یا زود می تواند شما را به اعتیاد برگرداند و تمام سختی هایی را که پشت سر گذاشته اید از بین ببرد. با صحبت با مشاور می توانید با این افسردگی هر چقدر هم که شدید باشد، سریعتر کنار بیایید و مسیر رهایی از اعتیاد را کامل کنید.
  • ورزش: ورزش یکی از بزرگترین دشمنان افسردگی پس از ترک اعتیاد است و تاثیر زیادی در روند بهبودی افسردگی دارد. ورزش و انجام مداوم آن باعث ترشح انواع هورمون های نشاط آور مانند هیجان و شادی می شود و مقابله با این افسردگی را آسان می کند. ورزش نه تنها بدن شما را از اثرات فیزیکی مصرف مواد مخدر پاک می کند، بلکه ذهن شما را بسیار توانا می کند و موجب می شود تا به زندگی عادی خود باز گردید.
  • تجربه ترک اعتیاد خود را مرور کنید: به خاطر داشته باشید که چرا اعتیاد را ترک کردید و چه روند دشوار و طاقت فرسایی را برای ترک آن طی کردید. احساس موفقیت و ترک اعتیاد، نه تنها مقابله با افسردگی را برای شما آسان‌تر می‌کند، بلکه تحت هیچ شرایطی به اعتیاد بازنمی‌گردید. به یاد داشته باشید که گذراندن افسردگی پس از اعتیاد بسیار آسان تر از رهایی از آن است.

کلام آخر

اعتیاد بیماری است که هم جسم و هم روان بیمار را تحت تأثیر قرار می دهد. مانند سایر بیماری ها، پیشگیری از اعتیاد بسیار مؤثرتر از درمان و ترک اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد و اعتیادهای اقتصادی، اجتماعی و خانوادگی است. به فردی که درگیر این اختلال عصبی است «معتاد به مواد مخدر» می گویند. بررسی اعتیاد به عنوان یک عارضه روانی، اجتماعی و اقتصادی از دیدگاه علم پزشکی، روانشناسی و جامعه شناسی و همچنین از دیدگاه فلسفه، حقوق، اخلاق و دین انجام می شود.

از شما عزیزان سپاس گزاریم که ما را تا انتهای این مقاله همراهی کردید، سایت روانشناس تو سعی بر این داشته داشته تا شما را با بهترین روانپزشک ترک اعتیاد در ونک آشنا کند. امیدواریم مطالب گفته شده برای شما مفید واقع شده باشد، در صورت داشتن هر گونه پیشنهاد و انتقاد می توانید از طریق سایت با ما در میان بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا